top of page
  • Ellen

Online Shopping...

We gaan nog even door met onze Christmas shopping, maar dan online! :) dat kan gelukkig nog wel! Het is weer even aanpassen voor iedereen, maar we beginnen gewoon met een leuke kortingsactie op al onze vazen, schalen & bloempotten!


Gebruik code: Kerst2021
Neem bijvoorbeeld dit prachtige dienblad van zwart cement met een diameter van 50cm. Het is een echte eyecatcher op je eettafel, tv-meubel maar ook op de vloer!
Deze toffe vaas is verkrijgbaar in het zwart, donkergrijs, zand en bubbelstructuur wit. Ze zijn nieuw binnen in de online shop. De hoogte van de vaas is 43cm. Het kleinere zusje is 25cm hoog. Leuk om samen te combineren.


Deze zwarte standaard is een mooi product van zichzelf. Het is ook hartistikke leuk om hier een klein taartje of petit fours op te serveren. De standaard is er in 3 verschillende maten, in het wit en in het zwart. Leuk om de verschillende maten te combineren maar ook om op te stapelen!


Helaas kunnen wij niet al onze producten aanbieden in de online shop.

Onze vloeren de maatwerk tv-meubels, sidetables, spiegels, stalen deuren, trapleuningen, meubels etc.... maar heb je daar vragen over, wil je meer informatie of foto's van onze producten ontvangen?


Bel, app of mail ons gerust!

We staan voor jullie klaar!

Liefs,

Nathalie en Ellen


Tel: 0642091617
2.602 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page