top of page
  • Ellen

De voordelen van een maatwerkmeubel

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2023

One size fits all? Niet altijd. En al helemaal niet als het aankomt op meubels. Wil je een interieur dat echt past bij jouw stijl en waarbij de ruimte optimaal wordt benut? Dan zijn maatwerkmeubels de oplossing. Een maatwerkmeubel is perfect voor het creëren van jouw unieke interieur. En goed nieuws, bij ons in de showroom hebben we veel maatwerkproducten. Van sidetables, kasten en tv-meubels tot maatwerkspiegels. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van maatwerkmeubels? Ik vertel het je graag in deze blog!


Maatwerkmeubels

Maatwerkmeubels zien we steeds vaker verschijnen in interieurs. En geen wonder. Een maatwerkmeubel is uniek in zijn soort en volledig af te stemmen op jouw wensen en persoonlijke smaak door de enorme flexibiliteit.


Een maatwerkmeubel kenmerkt zich bovendien door een hoge kwaliteit van vakmanschap. Ze worden met veel zorg en met alleen de allerbeste, en vaak ook duurzame, materialen gemaakt. Wij garanderen dan ook een optimaal gebruikersgenot en een lange levensduur van al onze maatwerkmeubels.3x voordelen van meubels op maat

Waarom kiezen voor een maatwerkmeubel? Ik kan er oneindig veel opnoemen, maar dit zijn de drie redenen die ik het meest hoor!

  1. De ruimte optimaal benutten. Een meubel op maat is als een maatwerkpak: het zit als gegoten. Elk meubel dat wij maken is volledig afgestemd op de ruimte. Hierdoor wordt echt elke centimeter benut en past jouw nieuwe meubel naadloos in het interieur.

  2. Maatwerk zorgt voor eenheid. Maatwerkmeubels in dezelfde stijl zorgen voor eenheid en rust in je interieur. Tegelijkertijd is een maatwerkmeubel een echte eyecatcher door de vakmanschap waarmee het is gemaakt. Dit uit zich in een perfecte afwerking, een ongekend fraaie textuur en een grote mate van flexibiliteit.

  3. Uniek en afgestemd op jouw smaak. Het grootste voordeel van een meubel op maat: het is altijd uniek. Een maatwerkmeubel kan je helemaal zelf en naar eigen smaak samenstellen. De manier om een stempel te drukken op jouw interieur. Of je nu voor gebrand hout gaat (voor een authentieke look) of juist voor een stalen frame kiest. Elk maatwerkmeubel heeft zijn eigen unieke karakter.

Bij Staal van Lies kan je terecht voor maatwerkmeubels zoals sidetables, televisiemeubelen en kasten maar ook maatwerk spiegels en zelfs trapleuningen. Kortom: genoeg mogelijkheden als het aankomt op maatwerk meubelen.


Maatwerkmeubels bij Staal van Lies

Enthousiast geworden over de vele mogelijkheden van een meubel op maat? In onze showroom hebben we diverse maatwerk producten staan. Laat je inspireren en stel samen met mij jouw perfecte maatwerkmeubel samen. Of je nu een televisiemeubel, sitetable of liever een prachtige kast wil, ik adviseer je graag.


Maatwerkmeubels met hout en staal

Een absolute bestseller bij ons is het welbekende televisiemeubel van Judith van Huizedop. Een prachtig meubel van oude eiken balken van meer dan 100 jaar oud. En dat zie je! Het hout is zwaar geleefd en kanonnen hard. Door het stalen frame, volledig op maat en naar jouw wensen te maken, oogt dit meubel lekker robuust. Dit stoere, authentieke meubel is verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en het stalen frame is te coaten in een kleur naar keuze. Extra fijn: het meubel kan tegen een stootje en geeft, door zijn unieke karakter, een vleugje warmte aan ieder interieur.


Wist je dat wij ook maatwerk spiegels, maatwerk trapleuningen en maatwerk salontafels verkopen? Kom gezellig langs in de winkel voor een persoonlijk advies!

Zwart Hout bij Staal van Lies

Ik gebruik veel staal voor de meubels, maar ik ben ook een groot fan van Zwart Hout. Dit prachtige merk heeft zwart gebrand hout in de collectie waarmee de mooiste meubels gemaakt kunnen worden. Zwart Hout maakt gebruik van de traditionele Shou Sugi Ban houtbrandtechniek. De brandmeesters van Zwart Hout branden elke houten plank in hun eigen oven waardoor het een unieke, duurzame koollaag krijgt. Het resultaat is een prachtige collectie zwart gebrande houtsoorten. Exclusief en elk met hun eigen textuur, karakter en afwerking.

Voor de bescherming van het gebrande hout wordt het hout behandeld met een speciale fixatielaag. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een authentiek meubel vol karakter. En leuk weetje: voor elke gebruikte boom worden er weer twee bomen terug geplant.


Kom je langs?

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van onze maatwerk items? Of heb je zelf ideeën die je graag werkelijkheid wil laten worden? Kom gezellig langs in onze winkel of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page