IMG_3548.HEIC
DSC05123.jpeg
IMG_3548.HEIC

Maatwerk...

In onze showroom hebben we o.a. leefbeton en microcement vloeren liggen. Qua structuur is de microcement vloer net even anders dan de leefbeton vloer. Beide vloeren hebben een natuurlijke, stoere en ruimtelijke uitstraling en passen daarmee perfect in het plaatje van een industrieel interieur.

en verder...

Stalen deuren

Als je een stalen deur aanschaft is het goed om te weten welke het beste bij jou en je woning past. In onze showroom hebben we 3 verschillende type deuren staan.

 

De taatsdeur: bij deze deur bevinden de scharnierpunten zich zowel in de vloer als in het plafond. Dit maakt het mogelijk de vloer en het plafond tussen twee ruimtes door te laten lopen. Ook zorgt dit ervoor dat de deur zich naar beide kanten tot 90 graden kan openen. De taatsdeur geeft een heel ruimtelijk effect en is een echte eyecatcher in je interieur.

 

De scharnierdeur: deze deur opent naar één kant. Deze deur sluit naadloos af in een kozijn of, in het geval van dubbele deuren, met de andere deur. Niet alleen goed voor isolatie en tegen geluid, je kunt deze deur ook voorzien van een slot.

 

De schuifdeur: met een stalen schuifdeur is het eenvoudig om twee ruimtes van elkaar te scheiden maar toch een open sfeer te behouden. Er zijn daarin voldoende mogelijkheden; van een enkele schuifdeur welke voor een wand wegschuift of tot dubbele ensuite deuren. Deze praktische stalen binnendeuren passen in elk type woning en elke ruimte.

 

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in design, type handgreep, en RAL kleur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gezellig langs om de stalen deuren in het echt te bekijken!

 

 

Meubels

In de winkel hebben we verschillende salontafels, bijzettafels en fauteuils staan.

DSC05123.JPG

Bel

06 - 42091617

Email 

Volg

  • Facebook
  • Instagram