top of page
  • Ellen

Creëer jouw unieke bank met een modulaire sofa

Houd je van afwisseling en comfort? Een modulaire bank is ideaal voor iedereen die graag varieert in zijn of haar interieur. Bovendien is een modulaire sofa ideaal als je met meerdere mensen samenwoont. Met de losse componenten creëer je eenvoudig kleine hoekjes waar je rustig een boek leest of een podcast luistert. Door de componenten weer samen te voegen, heb je een heerlijke plek waar je met het gezin, familie en vrienden geniet van een avondje samen. Een modulaire bank sluit, dankzij de verschillende componenten, aan op ieders woonwensen. Samen of met elkaar en op elk moment van de dag.



Wat is een modulaire bank?

Een modulaire sofa bestaat uit verschillende modules. Deze modules combineer je met andere modulaire bankdelen uit dezelfde serie. Hiermee creëer je je eigen unieke bank. Je kunt de modulaire sofa elke keer uitbreiden met andere modules uit de serie. Zo heb je elke keer een andere bank én interieur.


Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

Onze levens veranderen en zo ook onze woonbehoeftes. In een druk gezin kan het heel fijn zijn om jezelf even af te zonderen door een eigen plek in de woonkamer te creëren met één van de componenten. Hier kom je tot rust met een tijdschrift en een kop thee. Terwijl op andere momenten je het liefst iedereen bij elkaar hebt voor een gezellige filmavond of verjaardag met de familie. Door de verschillende componenten steeds af te wisselen, creëer je op elk gewent moment jouw perfecte zithoek.


vetsak modulaire sofa

Bij Staal van Lies vind je de modules van vetsak waarmee je jouw unieke bank creëert. Eentje die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Je hebt de keuze uit 5 modules, 8 verschillende stoffen en 38 kleuren. En wil je na een tijdje toch iets anders? Geen probleem. Alle hoezen zijn wisselbaar en de bankmodules kan je hercombineren. Zo blijft vetsak jou en je interieur verrassen.

De modulaire bank van vetsak is handig voor grote gezinnen, maar ook ideaal bij visite en verjaardagsfeestjes. Je schuif de modules op zo’n manier dat iedereen gezellig bij elkaar zit of juist apart van elkaar als je ’s avonds rustig een boek wilt lezen of wilt gamen.

Wist je dat de sofa's van vetsak ook uiterst comfortabel zitten? Het geheim zit 'm in de laag van zachte schuimvulling op een duurzame EPP structuur. Alsof je op wolken zit, zo fijn! Benieuwd? Kom vooral even proefzitten bij Staal van Lies en ontdek zelf het comfort van vetsak.



vetsak zitzakken

Naast de modulaire sofa’s is vetsak populair geworden door de comfortabele zitzakken. En met een reden. vetsak zitzakken combineren comfort met flexibiliteit. Dankzij de vulling van geupcyclede traagschuim vlokken voelt het alsof je op wolken zit. Zo zacht en knus.

De hoes is van een uitzonderlijke zachte, hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren (onder meer crème, donker- en lichtgrijs, mintgroen en beige). Zo vindt je altijd een zitzak die past bij jouw interieur.



Tip van Ellen: "Heb je huisdieren? De vetsak zitzak is het perfecte slaapplekje voor jouw hond of kat en een stijlvol alternatief voor de katten- of hondenmand."

De vetsak is verkrijgbaar in twee formaten. De medium variant is met z'n 110 centimeter vrij groot en perfect voor één persoon in een kleinere ruimte. De vetsak large is 140 centimeter, geschikt voor twee volwassenen (en een klein kind of huisdier) en komt het beste tot zijn recht in een grotere ruimte.



"Met de originele zitzakken van vetsak ben je klaar om te relaxen. Uitermate comfortabel en ideaal om heerlijk te loungen. Perfect te combineren met de modulaire sofa van vetsak."

vetsak outdoor zitzakken

De zitzakken van vetsak zijn verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten (outdoor). Zo kun je ook in de zomermaanden genieten van het comfort van jouw favoriete vetsak zitzak. Ideaal voor op het terras, op het gras of in de veranda. De outdoor hoezen zijn bovendien waterbestendig en Uv-bestendig (en verkleuren dus niet door de zon). Je kunt ze gemakkelijk in wasmachine wassen en je hebt een ruime keuze aan kleuren en stoffen. De perfecte plek om heerlijk te relaxen, te genieten van de zon en voor een drankje met familie en vrienden.



vetsak kopen bij Staal van Lies

Wil je persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden van vetsak sofa’s, zitzakken, de stoffen en kleuren in het echt zien en het comfort van vetsak zelf ervaren? Maak dan een afspraak of kom langs in onze winkel in Veenendaal.


Liefs, Ellen



113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page