top of page
  • Foto van schrijverLies

Leefbeton in je kamer!


Ja, zoals beloofd een blog over één van mijn favoriete items! Nu heb je altijd een voorliefde voor bepaalde materialen, maar deze staat echt hoog op m' n lijstje!

Leefbeton IT IS! Wat een pracht spul! Ik ga jullie haarfijn uitleggen waarom dit ook echt zo is!


Naast de strakke tijdloze PU- giet vloeren die we verkopen, zijn we de laatste tijd ook erg druk met het nieuwe Leef-beton concept.


Maar wat is dat dan Leef beton? Een zak cement over m'n vloer knallen, beetje smeren en klaar? Neeeeeee! Het is super specialistisch werk, wat onze toppers al meer dan 20 jaar maken!Oké, dan nu even het technische info gedeelte:


Leef-Beton is een waterdicht cementgebonden product en wordt ook wel eens Beton-Ciré of Woonbeton genoemd. Je kunt het zowel op vloeren als op wanden aan laten brengen. Daarnaast wordt Leef-Beton niet met water aangelengd, maar met een speciale hars. Dit maakt het betonlook product extra sterk en flexibel. Een andere belangrijke eigenschap is dat Beton-Ciré door de afwerking op vrijwel alle ondergronden kan worden toegepast.

Wat dit product ook erg leuk maakt om te gebruiken: Je kunt je eigen RAL-kleur kiezen!


Naast dat Leef-Beton echt super is om te zien, is het nog eens erg praktisch ook. Woonbeton wanden en vloeren zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken én te houden. Het product heeft immers geen naden die vochtig blijven of waar viezigheid tussen kan gaan zitten. Op die manier profiteer je met Leef-Beton zelfs met weinig onderhoud van een lange levensduur. Dus die tandenborstel waar je de voegen mee boent, kan de prullenbak in!


Mijn badkamer & mijn wand meubel zijn ook met Leef-beton gesmeerd! En man, wat word ik toch elke dag happy als ik het weer zie! Klinkt heel debiel, i know, maar de mensen die nét zo gek zijn van interieur, kennen dit gevoel HELEMAAL!


& wat echt leuk is, over een aantal weken wordt er een pareltje van een woning opgeleverd, vol met ons Leef-Beton! Dit wordt uiteraard een nieuwe blog, dus blijf me volgen! Als het project af is, is de optie er om dit project samen met ons te bezoeken, zo ervaar je live hoe zo'n vloer aanvoelt, hoe het eruit ziet en welke sfeer je creëert! Top toch!


Wil je nog meer weten? Bezoek onze showroom of bel even!


Fijn weekend lieve allemaal!

X Lies


2.095 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page