top of page
  • Foto van schrijverLies

Feest met Huizedop & Lies in woonmaand oktober!

Yes, de dagen worden weer korter & we kunnen weer heerlijk naar binnen! Dit betekent dat oktober er weer aan komt .. Juist ja! Dé woonmaand!

En die woonmaand gaan we knallend beginnen!De gehele maand staan er een aantal mooie acties op het programma en we gaan dit aftrappen op zaterdag 3 oktober. Die dag vieren we namelijk feest met jullie, komt Judith van HUIZEDOPde hele dag in de winkel en gaan we er een te gekke dag van maken, uiteraard met de nodige hapjes en drankjes!

Wat staat er die dag allemaal op het programma?

- De winnaar van het tv-meubel wordt bekend gemaakt!!! Jaja, via Instagram start namelijk op donderdag 24 september een winactie waarmee je kans maakt op een tv-meubel zoals deze in de woonkamer van HUIZEDOP staat.

- Iedereen die op 3 oktober langskomt in de winkel maakt kans op een windlicht en de winnaar wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt.

- HUIZEDOP verkoopt deze dag eenmalig een aantal van haar favo woonaccessoires!

- Voor iedereen die deze dag komt shoppen, staat er een heerlijk cadeau klaar.Ook gaan we onze nieuwe collectie vloeren en stuc laten zien! En….. de gehele maand oktober krijgen jullie 10% korting op alle vloeren en op alle stuc voor de muren.


Naast deze toffe acties, gaan we er natuurlijk een gezellige dag van maken! Wij hebben er MEGA veel zin in en hopen jullie te zien op 3 oktober! Het adres is Nijverheidslaan 16 A in Veenendaal.


XXX

Dop & Lies


PS: We houden uiteraard rekening met de Corona maatregelen & wij zorgen voor voldoende ruimte zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden!
6.871 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page