top of page
  • Foto van schrijverLies

2020! Een nieuw concept, een verbouwde winkel & nog meer inspiratie!

ZO! grote letters en een uitroepteken! Wat een jaar was 2019, echt te gek!

Midden December dachten we; even 2 weken rust en alles op een rijtje krijgen; winkel verbouwen, orders op orde & vooral aan de slag met nieuwe ideeën en concepten!


...nu al een maand in 2020 bezig te zijn merken we dat dit nét niet helemaal is gelukt! Anyway, we gooien het motto ' beter laat dan nooit er maar in'! De winkel staat in de stijgers en de demo's voor de nieuwe ideeën zijn volop in de maak!

Wat hebben we toch zó ontzettend veel zin in 2020!We gaan jullie inspireren met onze nieuwe meubel lijn waar we echt wel trots op zijn! Vernieuwende ideeën, strakke en mooie materialen, volledig naar wens aan te passen & wat we zo belangrijk vinden; betaalbaar.


Ook onze meubel lijn is nét een tikkie anders dan die je overal ziet! Veel keuzes in de stoffen, spelen met gekke structuren & bovenal onze persoonlijke touch! En uiteraard een aantal items gemaakt van ons geliefde staal maar in het jasje van 2020!


Wat wij willen is dat je een item koopt voor in huis, waar je meer mee kunt! Neem onze nieuwe lijn die binnenkort uitkomt met onze nieuwe kasten, side-tables & salon tafels!

Naast alle modellen die je goed met elkaar kunt combineren & alle kleuren opties die er zijn, kun je onze nieuwe lijn ook goed gebruiken als een stoere, tijdloze roomdivider!
Naast onze nieuwe kasten, roomdividers en tafels hebben we ook goed nagedacht over hoe we zitmeubelen uniek kunnen maken & hoe we ze passend maken bij onze eigen stijl. Uiteraard gaan ook wij met de beentje omhoog na een lange werkdag & dit is een MUST voor onze nieuwe lijn; comfort! Okééé, ook uiterlijk speelt een rol & om het beste van beide te combineren zijn we uit de comfort zone gegaan.. & zeg zelf; dit is toch mooi!Dit is een klein tipje van de sluier hoor lieve mensen! Eind Februari zijn wij helemaal ready to GO GO & hopen we jullie te kunnen inspireren, verrassen, verblijden & natuurlijk te zien in onze winkel!


Op naar weer zo'n te gek jaar!


X


Nathalie, Ellen & Lies

Staal van Lies

794 weergaven0 opmerkingen
bottom of page