top of page
gloeidraadbol

Geen product

vetsak zitzakken

Op zoek naar een heerlijk comfortabele zitzak? Bij Staal van Lies ben je aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment van vetsak zitzakken in onze webshop voor zowel binnen als buiten. Bovendien is de zitzak verkrijgbaar in zowel medium als large. Bekijk onze vetsak zitzakken en wie weet zit jij er straks heerlijk bij in jouw woonkamer of veranda.

Kruip weg in deze heerlijke vetsak zitzakken

De vetsak zitzakken komen uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze zijn uniek, lekker groot en luxe. Dankzij de heerlijk comfortabele, wolkachtige vulling kruip jij heerlijk weg in deze zitzakken. De schuimvulling – de Hybrid Memory Foam – zit veel zachter en vormt zich nog beter naar het lichaam dan de vulling van andere zakken. Bovendien heb je geen last van volumeverlies; op elke plek in de zitzak ervaar je het ultieme comfort. Zo krijg je met deze vetsak’s het gevoel dat je als het ware zweeft op een wolk.

 

Heerlijk tijdloos

Heb je jouw favoriete kleur al een tijdje, maar wil je ook eens wat anders? Geen probleem! Alle hoezen zijn makkelijk verwisselbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Bovendien kunnen ze in de wasmachine gewassen worden met gegarandeerd kleur- en kwaliteitsbehoud.

 

vetsak medium of large?

  • De vetsak medium is vrij groot - diameter van 110 cm – en is perfect voor één persoon in kleinere ruimtes.

  • De vetsak large heeft een diameter van 140 cm, waarop je uitstekend met twee volwassenen kunt zitten. Is geschikt voor grotere ruimtes.

 

Ervaar zelf het comfort van de vetsak zitzakken

De vetsak zitzakken zorgen voor de perfecte zithouding. Samen met de superzachte hoezen maakt het voor jou de nieuwe favoriete plek. Je wilt echt nooit meer opstaan. Neem de zitzak ook mee naar buiten. Rits eenvoudig één van de outdoor hoezen op je zitzak en geniet heerlijk in de tuin. Haal ook een modern stuk Afrikaanse ontspanning in huis en ga voor het ultieme loungegevoel. Wil je de zitzakken zelf eens uitproberen? Kom naar onze showroom. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

SOFISTICATO_MINI_2.jpg

Bel

06 - 42091617

Email 

Volg

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page