top of page
gloeidraadbol
vetsak bank van Staal van Lies

vetsak bank

Ben je op zoek naar een heerlijke, comfortabele bank? Ga voor een vetsak bank van Staal van Lies. Met de verschillende modules kun jij een unieke bank creëren die helemaal bij jouw levens- en huisstijl past. Maak combinaties van 5 modules, 8 stoffen en 38 kleuren. Wil je op een gegeven moment iets anders? Dat is geen enkel probleem. Alle hoezen zijn verwisselbaar en de modules kun je opnieuw indelen. Ga jij ook voor een vetsak bank? Kom langs in onze showroom of bestel direct jouw bank online.

Made with love

Bij vetsak draait het om comfort, elke dag, voor iedereen. Met een vetsak bank ga jij ook voor comfort en gemak in jouw leven. De roots van vetsak ligt in Kaapstad, Zuid-Afrika. In 2012 begonnen als een bescheiden zitzakkenbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend meubelmerk. Waar comfort voor iedereen op de hele wereld het doel is. Als je ’s ochtends wakker wordt, de gordijnen openslaat en je met een heerlijk kop koffie de dag kunt beginnen, zittend op zo’n heerlijke bank van vetsak. En wil je jouw woonkamer of tuin nog verder stijlen? Dan zijn de unieke, grote zitzakken van vetsak ook zeker aan te raden. Je kruipt er heerlijk in weg. Op elke plek in de zitzak ervaar je het ultieme comfort.

 

Innovatief ontwerp

Comfortabel, er goed uitzien en nog beter aanvoelt. Dat is de beste omschrijving voor onze vetsak bank. Het geheim zit in de innovatieve sofa-technologie:

  • Elke module bestaat uit een laag van zachte schuimvulling op een duurzame EPP-structuur.

  • Vervolgens wordt het afgewerkt met vetsak hoezen van de hoogste kwaliteit.

 

vetsak bank ook geschikt voor buiten

Ervaar comfort, waar en wanneer jij dat wilt. Binnen én buiten. Geniet overdag lekker van de zon of kijk ’s avonds naar de sterrenhemel, terwijl je geniet van een drankje. De vetsak banken zijn namelijk UV- en waterbestendig. En is de bank vies? Geen probleem. Haal de covers ervan af en was ze in de wasmachine.

 

Kom langs bij Staal van Lies

Wil jij ook zo’n heerlijke, comfortabele vetsak bank uitproberen? Kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw unieke bank die helemaal bij jou past. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

SOFISTICATO_MINI_2.jpg

Bel

06 - 42091617

Email 

Volg

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page