Wandpanelen...

Ben je die saaie lange muur ook zat, of wil je een bepaald hoekje net even iets extra's geven, bijvoorbeeld de koffiecorner in de keuken of dat leeshoekje net even wat meer in de spotlight zetten.


Wij hebben de oplossing :)


Dat kan nu makkelijk met onze wandpanelen!

Deze 3D wandpanelen zijn multifunctioneel: zo kan je een hele muur bedekken of het plafond om een absoluut WOW-effect te creëren of installeer de profielen als moderne lambrisering, zoals bijvoorbeeld in de hal.

De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Je kan er dus jaren van genieten. Daarnaast hebben de panelen bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Heel fijn, zeker bij nieuwbouwhuizen.De profielen eindigen steeds in een logisch verbindingspunt, waardoor je een volledige wand kan bekleden zonder een overgangsnaad te zien. Plaats de profielen tegen elkaar en je kan niet meer onderscheiden waar welk stuk begint of eindigt. Ze lopen optisch in elkaar over en zijn daarom uitermate geschikt om een indrukwekkende wand en/of dito plafond te creëren.


Naast grotere panelen hebben we ook wandpanelen van 33,3x33,3 cm waar je super tof je eigen kunstwerk mee kunt creëren! Maak je kunstwerk zo groot of klein als je zelf wilt.

En hoe leuk is het om de panelen te schilderen met een toffe structuurverf voor nog meer 3D effect.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Alle voorbeelden zijn in de winkel te zien!


Op vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00-16.00 en alle andere dagen op afspraak. Welkom...


Mooie dag!!


Liefs,

Ellen


Wil je een afspraak maken, dan kan je gebruik maken van onderstaande button:


388 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven