• Lies

Dit ben ik, Lies!

Bijgewerkt op: 12 sep 2018


Oh god, m'n eerste blog! Hoe werkt zo iets? Wat ga ik vertellen en hoe maak ik dit boeiend?

Jep, ook dit hoort erbij! Awkward zo, maar goed..Let's go for it!


Dit ben ik dus: Lies. Druk, chaotisch, blij ei & alvast excuses als m'n eerste blog dus chaos is! Tips? Laat het weten!


Passie voor interieur is er altijd al geweest. Ik heb 12 jaar (Serieus vanaf mijn 15e tot 27) in de bloemen gewerkt, dus altijd bezig met stylen en verzinnen! Tot ik meer en meer het gevoel kreeg dat ik wel eens iets nieuws kon gaan doen.. maar wat dan? Nooit ergens anders gewerkt en met alleen een MBO 3 op zak, kwam ik niet ver.


TOTDAT! ik samen met mijn vriend ons huis kocht! Ineens wist ik het, ik ga mijn eigen interieur laten maken! Nee grapje, zo ging het niet helemaal. Ik kwam er eigenlijk achter dat alles wat ik graag wilde, gewoon weg echt heel duur was! En als ik alles optelde, moest ik gaan schrappen! Nou nee..niks daarvan!

Ik ben op zoek gegaan naar mensen in mijn omgeving die dát maakten, wat ik wilde!& normaal te betalen natuurlijk! Na veel bellen, rijden..bezoekjes en zeuren, vond ik de mannen die me gingen helpen! Zo,wat was ik blij!Mijn eigen stalen deur, strakke gietvloer en prachtige beton stuc! ( Foto's volgens in ander blog, hierboven vast een voorproefje) Alles wat ik mooi vond, zit nu in m'n eigen droom huisje! & dit gun ik jullie dus ook!


Mensen waren zo enthousiast, dat ik een beetje ging verkopen vanuit huis. En nu 5 maanden later, zit ik blij ( en stiekem beetje trots ) in m'n eigen showroom! Dit klinkt natuurlijk heel makkelijk, we knallen even een showroom open, maar vergis je niet! Het was af en toe een strijd, gejank, een hoop chagrijn en gedoe maaaar .. WE ZIJN ER! In samenwerking met Plein 5 wonen Veenendaal, Unique fluorstyling & Bosmeubel hebben we een zeer betaalbaar maatwerk concept neer gezet!


Doordeweeks doe ik veel in adviseren, af en toe beetje huis houden, en op vrijdag en zaterdag zijn we geopend in de showroom!


Dit is dus m'n story, (beetje beknopt, maar als je weer wilt weten, hoor ik wel) en kan ik wat voor je doen, of heb je leuke ideeën voor me, of zie je ergens een samenwerking in, let me know!


Thanks en ik je zie in de showroom!

X Lies.


En ohja.. er komen echt super gave projecten aan! Blijf me dus volgen om te zien wat we doen!


420 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven