top of page
  • Ellen

Verlichting

Even iets persoonlijks; ik heb dus een enorme voorliefde voor lampen (en kopjes, maar daarover misschien ooit een keer een andere blog ;) In de winkel hebben we inmiddels al een aardige collectie lampen verzameld. Net even anders, dat is mijn stijl, leuke combinaties maken van mooie producten die elkaar aanvullen maar af en toe ook versterken. Thats me...
Een tijdje geleden kwam ik deze lampen tegen.

Dacht je dat deze lampen van houtskool of beton zijn, dan heb je het mis! Deze lampen bestaan volledig uit gerecycled karton, hoe gaaf! Het ontwerp is geïnspireerd op gladde/afgeronde keien die ontstaan door schuring van bijvoorbeeld water of wind.


Deze pareltjes zijn geproduceerd in Nederland. Gemaakt van natuurlijke, duurzame en handgemaakte materialen en goed voor onze planeet. Toch mooi om zo een steentje bij te dragen ;)Ze zijn er in 3 verschillende afmetingen en 3 verschillende kleuren. Zo tof om de verschillende afmetingen en kleuren met elkaar te kunnen combineren voor een speels effect! Prachtig boven de eettafel of leuk bijvoorbeeld boven een leeshoekje door twee verschillende afmetingen bij elkaar te hangen op verschillende hoogte.


De binnenkant is exact hetzelfde als de buitenkant, als de lampen branden geeft de binnenkant een prachtige warme gloed af.De lampen staan in de webshop en hangen in de winkel. Ben je ook zo benieuwd geworden en wil je ze graag even in het echt bewonderen kom dan gezellig langs. Op zaterdag zijn we geopend van 10.00-16.00 en doordeweeks op afspraak.


Mooie dag!


Liefs Ellen


2.659 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Σχόλιο


Ik ben op zoek naar een glazen kop/hoofd om mijn koptelefoon op te zetten. Kunne jullie mij daar aan helpen of weten jullie iemand die ze verkoopt?

Μου αρέσει
bottom of page