top of page
  • Foto van schrijverLies

Een stalen deur is dé finishing touch!Een nieuwe blog! Waar ga ik het dit keer over hebben? Terwijl ik hier over nadenk, loop ik naar beneden om een bak koffie te halen. Eenmaal beneden duw ik nonchalant m'n stalen deur open, en ik denk: JA! tuurlijk! ik word elke dag nog zo blij van deze deur in m'n huis!

Dit gun ik jullie ook, en daarom ga ik eens uitgebreid vertellen hoe het allemaal werkt zit met zo'n deur!Ik krijg vaak het bericht van mensen: Wat kost zo'n deur nou? En verder vragen ze niks.. Ik snap natuurlijk dat dit het eerste is wat in je opkomt, maar willen jullie dan verder niks over zo'n deur weten?


Wat ik me altijd afvraag; iedereen wilt een leuk huis, wat er top uitziet, en hier doen ze ook hun best voor. Een mooie bank, dure eettafel, prachtige keuken! Allemaal onmisbare items die sfeer maken in je woning. Maar people! HOW ABOUT ZO'N DEUR? mensen kijken naar het resterende budget ( snap ik ook hé!) en willen dan nog een deur.. oftewel: de deur staat onderaan het lijstje! Maar juist zo'n deur, helemaal naar eigen wens gemaakt, is zo'n toffe eye catcher in huis! Het geeft licht, optisch gezien word je huis een stuk groter omdat er geen kozijn meer is & het is echt een ' meubel ' stuk wat je koopt!
Klaar dus nu met het onderschatten van zo'n deur, want echt je huis knapt er zo van op!

Nu is het zo, dat het lijkt alsof iedereen ze verkoopt! Waarom zijn wij dan zo anders met onze deuren?


Dit zit zo; wij leveren alleen maatwerk! (dit houdt in dat ik dus wel langs kom bij jou thuis om de sparing op te meten, hier ontkom je niet aan!)

Je begint met een bezoek aan onze showroom, pakt een goede cappuccino of een lekker biertje en verteld ons je wensen.

Vervolgens bekijk je de showmodellen en je ziet het volgende:

* Argenta pivotica pro scharnieren! Top systeem, hierdoor zijn de deuren makkelijk te plaatsen en door het taats systeem vallen ze altijd mooi rustig dicht.

* Scharnieren zijn verzonken. Dit betekent dat we het scharnier volledig in de deur weg werken, zodat er minder speling overblijft dus minder tocht.

* Coating naar keuze! Op onze showmodellen laten we verschillende opties zien, maar we hebben ook diverse boeken met kleur en coating opties liggen! elke RAL kleur mogelijk!

* Ranke profielen. Hierdoor blijft de deur slank en krijg je nog meer lucht in je huis!

* veiligheidsglas 3.3.1. Dit is dus ook heel veilig met kleine kinderen!

* Strakke afwerking met glas latten. Hierdoor heeft je deur twee strakke kanten! geen schroeven of kit in het zicht!

* Vanaf €1499, een stalen deur die je zelf hebt ontworpen!Genoeg geluld, kom gewoon eens langs en laat je inspireren!

X Lies

371 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page