top of page
  • Foto van schrijverLies

Oude eiken balken & Huize Dop

Zo, dit is al even geleden dat ik een blog heb geschreven! Thanks to you, want jullie zijn zo mega enthousiast over deze nieuwe lijn dat ik gewoon weg niet aan toe kom om er een leuke blog over te schrijven!


Het begon allemaal zo; Enige tijd terug ontdekte Judith van Huizedop mijn insta profiel, stuurde mij een berichtje en 2 weken later zaten we op het terras aan de wijn!

Bere gezellig, lekker lullen & nieuwe ideeën met elkaar bespreken!

Anyway, de tijd vloog voorbij en ineens gaat m'n telefoon: Huizedop aan de lijn!

Jo Lies! Over 3 dagen komt de Telegraaf foto's maken, en zo'n meubel van die oude eiken balken is een MUST have! Uhh..oke? dan regelen we dat toch? Zo gezegd zo gedaan.

M'n vriend opgetrommeld, busje geregeld, kettingzaag bij de hand en hop! aan de gang!

Het eind resultaat werd nog veeul mooier dan gedacht! Check de foto's hieronder!Man wat waren we beide trots! Juut plaatste enkele dagen later de foto van het meubel op haar insta & vanaf dat moment werd ik gek! HET ONTPLOFTE! Wat was dat leuk, en wat waren jullie reacties allemaal top!


Toen heb ik er eigenlijk voor gekozen om een hoek in m'n shoppie tot houthoek om te dopen! Dit leek me leuk & handig, want zo kan iedereen langs komen en van zijn eigen favo stukkie hout een te gek meubel laten maken. Elke afmeting mogelijk, onderstel naar keuze & inspiratie in overvloed!


Ik zeg heel oneerbiedig; stukkie hout ..maar het is meer dan dat! Ons hout is meer dan 100 jaar oud, zwaar geleefd en kanon hard! Echt een stukkie eiken om trots op te zijn en wat je in deze afmetingen nergens vind!


We zijn begonnen met onze strakke lijn, hierdoor zie je de tekening van het hout goed maar creëer je wel veel warmte in je huis! Tijdloos, stoer en het kan tegen een stootje! Nog even je eigen onderstel kiezen in je favo kleur, en ready to go go goooo!
Het meubel van Huizedop hebben we anders aangepakt, even een nieuw jasje eromheen.

Kris kras overal heen racen om te kijken of iemand het zó kan maken, zoals wij het willen!

En dat lukte uiteindelijk, de nieuwe lijn was geboren & jullie reacties hierop waren ook al zo positief! Dit hout is zo behandeld, dat het extra robuust blijft en het hét item wordt van je woonkamer! Prachtige kleur schakeringen & natuurlijk te combineren met je eigen favo onderstel in je favo kleur!
DUS! genoeg verteld om jullie over te halen? Check onze nieuwe voorraad in onze houthoek, kom lekker shoppen en vertel ons je wensen!


TOT SNEL! x LIES
 


11.961 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page