top of page
  • Foto van schrijverLies

Oude eiken balken & Huize Dop

Zo, dit is al even geleden dat ik een blog heb geschreven! Thanks to you, want jullie zijn zo mega enthousiast over deze nieuwe lijn dat ik gewoon weg niet aan toe kom om er een leuke blog over te schrijven!


Het begon allemaal zo; Enige tijd terug ontdekte Judith van Huizedop mijn insta profiel, stuurde mij een berichtje en 2 weken later zaten we op het terras aan de wijn!

Bere gezellig, lekker lullen & nieuwe ideeën met elkaar bespreken!

Anyway, de tijd vloog voorbij en ineens gaat m'n telefoon: Huizedop aan de lijn!

Jo Lies! Over 3 dagen komt de Telegraaf foto's maken, en zo'n meubel van die oude eiken balken is een MUST have! Uhh..oke? dan regelen we dat toch? Zo gezegd zo gedaan.

M'n vriend opgetrommeld, busje geregeld, kettingzaag bij de hand en hop! aan de gang!

Het eind resultaat werd nog veeul mooier dan gedacht! Check de foto's hieronder!Man wat waren we beide trots! Juut plaatste enkele dagen later de foto van het meubel op haar insta & vanaf dat moment werd ik gek! HET ONTPLOFTE! Wat was dat leuk, en wat waren jullie reacties allemaal top!


Toen heb ik er eigenlijk voor gekozen om een hoek in m'n shoppie tot houthoek om te dopen! Dit leek me leuk & handig, want zo kan iedereen langs komen en van zijn eigen favo stukkie hout een te gek meubel laten maken. Elke afmeting mogelijk, onderstel naar keuze & inspiratie in overvloed!


Ik zeg heel oneerbiedig; stukkie hout ..maar het is meer dan dat! Ons hout is meer dan 100 jaar oud, zwaar geleefd en kanon hard! Echt een stukkie eiken om trots op te zijn en wat je in deze afmetingen nergens vind!


We zijn begonnen met onze strakke lijn, hierdoor zie je de tekening van het hout goed maar creëer je wel veel warmte in je huis! Tijdloos, stoer en het kan tegen een stootje! Nog even je eigen onderstel kiezen in je favo kleur, en ready to go go goooo!
Het meubel van Huizedop hebben we anders aangepakt, even een nieuw jasje eromheen.

Kris kras overal heen racen om te kijken of iemand het zó kan maken, zoals wij het willen!

En dat lukte uiteindelijk, de nieuwe lijn was geboren & jullie reacties hierop waren ook al zo positief! Dit hout is zo behandeld, dat het extra robuust blijft en het hét item wordt van je woonkamer! Prachtige kleur schakeringen & natuurlijk te combineren met je eigen favo onderstel in je favo kleur!
DUS! genoeg verteld om jullie over te halen? Check onze nieuwe voorraad in onze houthoek, kom lekker shoppen en vertel ons je wensen!


TOT SNEL! x LIES
 


11.979 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

6 Comments


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Natuurlijk, hier zijn enkele recente trends binnen de mode-industrie en specifiek voor damesmode, herenmode en kinderkleding:


### Algemene Modetrends:

1. **Duurzaamheid en Milieubewustzijn:**

Consumenten tonen een groeiende interesse in duurzame mode, waarbij merken zich richten op milieuvriendelijke materialen, recycling en ethische productiepraktijken.


2. **Digitale Innovaties:**

Virtuele modeshows, online winkelervaringen en digitale kledingontwerpen zijn prominente trends, versneld door de impact van technologie en de verschuiving naar online winkelen.


3. **Inclusiviteit:**

De roep om inclusiviteit in de mode-industrie zet door, met merken die diversiteit in modellen, maten en achtergronden omarmen.


4. **Comfortabele Kleding:**

Comfort staat centraal, vooral na de toename van thuiswerken. Loungewear, oversized silhouetten en comfortabele stoffen blijven populair.


5. **Retro Invloeden:**

Vintage en retro-stijlen zijn terug in de mode, …


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Het lijkt erop dat je verwijst naar verschillende termen en concepten die te maken hebben met websites en online promotie. Hier is een korte uitleg van elk van de termen die je hebt genoemd:


1. **Startpagina:**

Een startpagina is meestal de eerste pagina die een gebruiker ziet wanneer hij een website bezoekt. Het is vaak de hoofdpagina van een website en bevat vaak navigatiemenu's en belangrijke links naar andere delen van de site.


2. **Linkpagina:**

Een linkpagina is een webpagina die is gewijd aan het weergeven van links naar andere websites. Dit kan bijvoorbeeld een lijst zijn van bronnen, partners of interessante sites die relevant zijn voor het onderwerp van de pagina.


3. **Backlinks:**

Backlinks zijn links die vanaf and…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Nov 25, 2023

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:


Online Zoekopdracht:


Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Alle dakdekkers op een rij. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk.

Vergelijkingswebsites:


Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen.

Vraag Aanbevelingen:


Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn.

Controleer Beoordelingen en Recensies:


Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker.

Vergunningen en Verzekeringen:


Controleer…


Like

Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Like

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrische scooter of bromfiets met een ontwerp dat lijkt op een klassieke choppermotor. In plaats van een verbrandingsmotor gebruikt een e-chopper een elektrische motor en wordt deze aangedreven door een oplaadbare batterij. E-choppers zijn meestal voorzien van brede banden, een comfortabele zitplaats en stuur, en hebben vaak een stoere uitstraling die doet denken aan de traditionele choppers.

De voordelen van een e-chopper zijn onder andere:

  1. Milieuvriendelijkheid: E-choppers stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en dragen zo bij aan een verminderde luchtvervuiling en verminderde CO2-uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor conventionele brandstofaangedreven voertuigen.

  2. Geluidsarm: Elektrische motoren zijn aanzienlijk stiller dan verbrandingsmotoren, waardoor e-choppers minder geluidsoverlast veroorzaken en bijdragen aan een stillere en…

Like
bottom of page