top of page

Maatwerk tv-meubels....

Jaa... het werd weer eens tijd voor een nieuwe blog! En waar anders moet deze over gaan dan ons inmiddels famous tv-meubel!!


Om te beginnen even wat praktische info. Het tv-meubel met het eiken hout is standaard 260cm lang, wil je het liever iets kleiner hebben, geen probleem! De standaard hoogte is 40cm, een hoogte waarbij je nog mooi de ruimte hebt om bijvoorbeeld een tv op te kunnen hangen. De diepte van het meubel is 25cm of 50cm.


Het hout kun je bij ons in de winkel zelf uitzoeken! Waarom?! Elk stuk hout is weer zooo anders van structuur of kleur, zo heb je in ieder geval hout wat helemaal naar jouw wens is en mooi matcht met je interieur!

Ook hebben we verschillende kleuren van het stalen onderstel. Op deze manier stel je je eigen meubel samen, leuk he!
We zijn inmiddels gaan uitbreiden met nieuwe maatwerk meubels. Deze kunnen we nog meer aanpassen naar wens! Wil je bijvoorbeeld een meubel van 300cm, ook dat kan!


Het stalen frame is te coaten in een kleur naar keuze, en helemaal aan te passen. De bovenkant van het meubel is gemaakt van Black Wood! De toplaag is met een speciale techniek gebrand. Wist je dat er bij elke houtsoort weer een andere structuur tevoorschijn, hoe tof!!Ben je ook benieuwd geworden naar onze producten en wil je gezellig een kijkje komen nemen in onze winkel in Veenendaal?!


De koffie staat klaar!


Liefs,

Ellen


Tip: ook voor leuke accessoires kun je bij ons terecht, neem een kijkje in de online shop https://www.staal-online.nl/shop


We zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00, alle andere dagen op afspraak!

2.097 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page