top of page
  • Foto van schrijverLies

Yes............

Jaaaaaaa, het klopt we zijn veel te lang weg geweest met onze blog! Wat was het een drukke, hectische en rare periode. Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen of COVID-19 was daar, winkel dicht terwijl we net super gave nieuwe items hadden ingekocht die we natuurlijk graag met jullie wilden delen. In deze periode stond onze creativiteit niet stil, want oh wat hebben we nog veel wensen wat ons shoppie betreft!


Zoals 99% van alle andere Nederlanders bracht het thuis zijn ons nog meer nieuwe ideeën en creativiteit die zeer binnenkort gerealiseerd gaan worden, uiteraard volgt hierover later meer. Al deze ontwikkelingen hadden niet zonder jullie gekund, dus wat een geluk en fijn gevoel dat jullie ons in deze periode niet vergeten zijn! Want ook bij jullie zorgde het thuiszitten voor creativiteit en inspiratie waarbij jullie onze hulp inschakelden! Dus hebben wij het rustig gehad? Nee, waarvoor onze dank!! Onze werkplaats en de Vrienden van Lies waarmee wij mooie samenwerkingen hebben draaiden overuren en inmiddels staat onze deur letterlijk alweer enkele maanden voor jullie open..  Nu is het alweer september, de maand voordat de Oktober Woonmaand van start gaat en om dit alvast te vieren krijg je bij de aankoop van een TV-meubel een gratis windlicht mini cadeau! Zoals beloofd gaan we jullie de komende maanden vaker meenemen in de ontwikkelingen van Staal van Lies. Natuurlijk kan daar volgende maand een blog mbt de Oktober Woonmaand niet aan ontbreken, om alvast een tipje van de sluier te onthullen hebben wij tijdens deze maand ook weer een leuke actie. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en onze producten, kom dan gezellig langs! Wij zijn op zaterdag geopend van 10:00 - 16:00 uur en door de weeks open op afspraak.     Liefs Ellen, Marlies en Nathalie

263 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page