top of page
  • Ellen

10x de leukste cadeaus

Bijgewerkt op: 18 feb. 2023

December is dé maand bij uitstek om jouw geliefden te verwennen met een mooi cadeau. Bij Staal van Lies vindt je de mooiste geschenken voor onder de kerstboom. Om iemand mee te verrassen of gewoon stiekem voor jezelf. Benieuwd naar mijn favorieten? Ik deel graag de leukste en mooiste cadeaus met je. Wie verras jij dit jaar met kerst?


1. Windlichten

Je hebt ze vast al voorbij zien komen op onze socials: deze prachtige windlichten verkrijgbaar in goud en zwart. Het stalen frame heeft een sublieme afwerking en de windlichten zijn beschikbaar in twee hoogtes: 47,5cm in maat M en 57,5cm in maat L. Een onmisbaar item in je interieur als je het mij vraagt en hiermee het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders.

Tip: combineer meerdere windlichten met elkaar voor een waar statement in je interieur.

2. Vaasjes

Hoe tof zijn deze vaasjes! Ze zijn allemaal uniek in hun soort (hét kenmerk van handwerk) en verkrijgbaar in 3 afmetingen: klein, middel en groot. Leuk om samen te combineren, maar ook individueel een lust voor het oog. De vaasjes zijn, door hun originele vorm, zowel met als zonder bloemen of takken het ideale woonaccessoire.



3. Taartplateau

In één woord wow! Deze taartplateaus zijn vervaardigd uit hoogwaardig aardewerk met een witte of zwarte glazuurlaag. De plateaus zijn geïnspireerd op schelpvormen, bloesems en de abstracte structuren van de natuur. Prachtig afgewerkt en een lust voor het oog. Perfect om taarten of andere lekkernijen op te serveren, maar ook een statement piece op zichzelf.

4. Theelichten

Deze theelichtjeshouder van zwart staal heeft een prachtige eenvoudige en stoere uitstraling. Zodra je er een waxinelichtje in plaatst ontstaat er vanuit de open hoeken een prachtig lijnenspel! Verkrijgbaar in 3 maten: klein, middel en groot en superleuk om samen te combineren.


5. Handgemaakte kaarsen

Kaarsen zijn echt mijn favoriet, vooral in de donkere decembermaand. Het hele huis staat ermee vol. Favoriet zijn deze handgemaakte kaarsen uit Amsterdam. Gemaakt van een ecofriendly wax en een ware eyecatcher in ieder interieur. Extra leuk: combineer verschillende afmetingen met elkaar voor een speels effect. Je vindt hier de kleine variant en hier maat M van deze kaars.


6. Glazen

Ook zo fan van de glazen bij ons in de showroom? Goed nieuws, want deze glazen vind je nu ook in de webshop. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen (xs, s, m, l en xl) en supersterk. Bovendien zijn ze uniek omdat het ontwerp 'binnenstebuiten' is: de buitenkant is volledig glad afgewerkt en het profiel zit aan de binnenkant. De dikte van het glas zorgt er bovendien voor dat zowel je warme als koude drankje perfect geïsoleerd blijft. Ze zijn verpakt per 4 stuks en hiermee het ideaal cadeau!

Tip: gebruik de kleinste variant voor je dagelijkse kopje espresso in de ochtend.

7. Waxinelichtjes van rozenkwarts en bergkristal

Op zoek naar een origineel cadeau? Deze mooie waxinelichthouders zijn een absolute aanrader. Doordat de waxinelichtjes een beetje doorzichtig zijn, schijnt het warme kaarslicht er prachtig doorheen. Verkrijgbaar in rozenkwarts (wat staat voor het hart en de liefde) en bergkristal (brengt nieuwe energie en zuivert de ruimte). Voor welke variant ga jij?


8. Vaas van smoked glass

Prachtig vaas van smoked glass. Door de hoogte van 25cm is deze vaas perfect om als windlicht te gebruiken en je kan 'm zowel op de grond als op het dressoir plaatsen. Het perfecte accessoire voor in de donkere wintermaanden.


9. Dienbladen

Deze prachtige dienbladen zijn ideaal voor het presenteren van een kopje koffie, sapje of iets ander lekkers. Het dienblad is vervaardigd van essenhout, behandeld met een mat-zwarte finish en heeft een subtiel randje. De moderne afwerking geeft het een tijdloze uitstraling. Verkrijgbaar in small en medium.





10. Windlichten

Last but not least en een absolute bestseller: dit prachtige windlicht verkrijgbaar in goud en zwart. Ze zijn onwijs populair en niet zonder reden. De gouden variant heeft een stalen frame met bijpassend topaz glans. De zwarte versie komt met een bijpassend gerookt glas. Beide windlichten zorgen voor een sfeervol, warm licht en zijn ideaal om samen te combineren.


909 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page